Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Inteligentny Bot

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam inteligentnego bota do gry Metin2 takiego jak M2Bob ponieważ używałem go i wszytko miał to co powinien mieć dobry bot. Szukałem ostatnio bota i natknąłem się na na stronę www.metin2mod.tk i pobrałem z tamtej strony Multihacka 1.8.6 który jest słabym botem i mało inteligentnym podam przykład zabili go a on wstaje nawet nie przy poci i już atakuje i tak kilka razy a M2bob miał taką opcje że odchodził z miejsca i miał mini mapkę na której byli pokazani bossowie i metiny a mi przede wszystkim chodzi o wykrywanie bossów ponieważ gram na prywatnym serwerze (DragonMT2) i tam są misje żeby zabijać bossa a ja ich nie mogę odnaleść i dlatego odnalazłem Metin2 Python Object Detector v1 i v2 ale ani jeden ani drugi nie działają więc potrzebuje programu takiego jak M2bob i najważniejsze żeby miał mini mapkę na której wyświetlone są moby i bossy na inny kolor tak jak i metiny.

Opublikowano

Chwilowo nie ma takiego bota, jezeli uwazasz ze sa slabe boty to napisz lepszy, nie sztuka krytykowac

kolega opisał działania bota które nie bardzo mu pasują a ty wyskakujesz od razu "napisz lepszy". Po co czekasz na gry skoro sam możesz napisac lepsze, po co ci wgl pc skoro sam zrobisz lepszy po co sie wgl udzielaz skoro i tak wiesz najlepiej. Zyj sobie w tym swoim światku i ciesz sie ze sam umiesz lepiej pajacu

Opublikowano

Narazie nie ma takiego bota m2bob tak to doskonały bot moim zdaniem niestety jest płatny.Ale warto go zakupić nie jest drogi a stawiając takiego bota nadropisz wydaną kase na boba

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Zrobił bym Bota jak bym umiał programować na razie się uczę. A znacie jakiegoś innego darmowego bota niż multihack 1.8.6 to tez może być i go wypróbuje?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...